Bel ons: 030 - 264 09 42

Assortiment

Harey Automaterialen biedt een zeer uitgebreid assortiment aan auto onderdelen, schadedelen en accessoires. Wij leveren A, B en C merken, maar tevens beschikken wij over de mogelijkheid om onderdelen uit het buitenland te importeren. Dankzij ons netwerk met buitenlandse fabrikanten en leveranciers, kunnen wij onze klanten voorzien van een grote diversiteit aan schadedelen en accessoires!

Budgetmerken

Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor de zogenaamde budget merken. Dit zijn kwalitatieve merken die in kosten minder bedragen dan de bekende A merken. Bent u op zoek naar een alternatief merk? Neem dan contact met ons op zodat wij direct kunnen kijken wat wij u te bieden hebben!

Geen lange levertijden bij Harey Automaterialen!

Harey Automaterialen beschikt over een uitgebreide voorraad. Dat betekent dat wij beschikbare onderdelen al zeer snel kunnen bezorgen. Daarnaast rijden wij niet volgens route wat betekent dat u nooit hoeft te wachten. Bestelt u voor 18.00 uur een onderdeel, schadedeel of accessoire dat leverbaar is uit onze voorraad? Dan kunnen wij uw bestelling al meteen de volgende ochtend leveren!

Tevens geldt dat wanneer u doordeweeks voor 11.00 uur in de ochtend bestelt, wij uw bestelling nog voor 13.00 uur op dezelfde dag kunnen bezorgen!